Huldra: keratin og tape

Vår huldra serie inneholder flere hårtyper. Du kan velge mellom vietnam, indisk,eller peruviansk.Her kan du lese litt om de forskjellige hårtypene får å finne det som passer perfekt for deg!

Indian Hair
På 2. plass, av det håret man finner mest av i verden er hår fra India. Også dette håret er tykkere enn Europeisk hår, men tynnere og mykere enn Asiatisk. Denne kvaliteten har også innimellom blitt kalt "European Quality".

Også her blir det bleket/farget fra sort/mørk brun til platina blondt. Indian Hair er likevel kjent for å ha en høyere kvalitet enn Asiatisk- mye av grunnen til det ligger i måten håret blir bleket/farget på. Indian hair har stort sett en levetid på 3-8 måneder og lengre om man tar vare på håret. Men, dess mørkere håret er- dess bedre er kvaliteten, og lengre er levetiden. Virgin Indian (ubehandlet) vil kunne ha en levetid på 8-24 måneder.

Peru&Brazil
Vi kjøper inn hår fra øverste hylle, og kan dermed tilby et prisgunstig hår som passer godt til norske hoder av medium tykkelse på hårstrå.

Pilus har EGEN PRODUKSJON av denne utmerkede kvaliteten, og kan nå tilby denne kvalieten i flere farger. 
Huldra peru blander seg fint inn i et hår som er medium kraftig, og fåes i naturlig bølger. Når håret er ubehandlet, vil det ha lang levetid (8-18 måneder)- og vi får stadig tilbakemeldinger om at kundene bruker dette håret i flere omganger.